Arsenalin keskikenttäpelaaja Emile Smith Rowe on ”ällikällä lyöty” Aston Villan kiinnostuksesta häneen, kertoo Birmingham Mail.

Villa on tehnyt kaksi tarjousta 20-vuotiaasta Smith Rowesta, mutta Arsenal on hylännyt kummatkin. Mediatietojen mukaan toinen oli suuruudeltaan 30 miljoonaa puntaa (noin 35 miljoonaa euroa), mutta Tykkimiehet ei edes harkinnut sitä ja toisti kantansa: nuorukainen ei ole myytävänä.

Arsenalin vastustelusta huolimatta Villan odotetaan tekevän kolmas tarjous. Smith Rowen ja Arsenalin sopimusta on jäljellä kaksi vuotta. Hän on neuvottelut kasvattajaseuransa kanssa uudesta diilistä, mutta keskustelut ovat edenneet hitaasti, mikä sai Villan reagoimaan.

Täysin hukkaan Villan kaksi tarjousta eivät ole menneet, sillä Birmingham Mailin mukaan Smith Rowe on erittäin vaikuttunut siitä, miten hanakasti Villa on koittanut tavoitella häntä.

Näillä näkymin Villan pitäisi rikkoa siirtoennätyksensä toistamiseen tänä kesänä, jos se haluaa Smith Rowen riveihinsä. Aiemmin Villa hankki jo Emiliano Buendían Norwichista siirtokorvauksella, joka saattaa nousta aina 38 miljoonaan puntaan.

Smith Rowe pelasi viime kaudella Arsenalin edustusjoukkueessa 33 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kahdeksan.