Argentiinalaistorjuja Emiliano Martínez siirtyi viime keskiviikkona Arsenalista Aston Villaan ja sai debyyttinsä vain viisi päivää myöhemmin, kun Villa voitti Sheffield Unitedin maanantaina 1-0 Valioliigassa.

Martínez, 28, oli kotijoukkueen suuri sankari heti ensimmäisessä ottelussaan, kun hän pysäytti John Lundstramin rangaistuspotkun avausjaksolla pelin ollessa vielä 0-0-tilanteessa. Sheffield United oli jo aiemmin joutunut yhden miehen vajaalle John Eganin katseltua punaista, joten Martínez sai muuten olla maalillaan suhteellisen rauhassa.

Argentiinalaisvahti on lyhyessä ajassa kotiutunut Villaan mainiosti, ja maanantain voitto vain nosti hänen tunnelmiaan entisestään.

– Se on minulle kuin hattutemppu, kun saamme kolme pistettä, pidän nollapelin ja torjun rangaistuspotkun, hehkutti Martínez Sky Sportsin mukaan.

– Olen tuntenut olevani osa tätä joukkuetta ensimmäisestä päivästäni lähtien. Siitä kiitos kuuluu joukkuekavereilleni ja seuran työntekijöille.

Aston Villa

@AVFCOfficial
We love him already. 💜

What a debut, @EmiMartinezz1! 😍

– Olen vetänyt uudessa seurassani vasta neljät tai viidet harjoitukset, mutta jätkät, kannattajat ja seuran työntekijät ovat ottaneet minut todella mukavasti vastaan. Se auttoi minua suoriutumaan.

– Minun on ansaittava puolustuslinjan luottamus. Se oli ainoa tavoitteeni, ja onnistuin siinä. Toivottavasti voin jatkaa samaa koko kauden tasaisilla esityksillä.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Nothing but 💜 for Emi tonight. 👌