Kadonneen valioliigahyökkääjän ”ei odoteta olevan elossa” – kertoi itse pelänneen matkan sujuvuutta

© Kuva: Getty Images

Cardiff City -hyökkääjä Emiliano Salan tilanne näyttää entistä huolestuttavammalta.

Lauantaina Cardiffin kanssa sopimuksen allekirjoittaneen Salan kerrotaan olleen Englannin kanaalin yllä kadonneessa pienlentokoneessa maanantai-iltana.

Ranskalaisseura Nantesista siirtynyt argentiinalaishyökkääjä on siis pian ollut kadoksissa jo vuorokauden ajan.

Etsinnöistä vastaava Channel Island Air Searchin toimitusjohtaja John Fitzgerald ei usko koneen matkujien selvinneen elossa.

– Emme odota kenenkään olevan elossa. En usko että rajavartio uskoo myöskään. Me emme vain ymmärrä, kuinka se (kone) katosi, Fitzgerald kertoi AP:lle.

Siirryttyään Nantesista Cardiffiin, Sala palasi vielä Ranskaan hyvästelemään entiset joukkuetoverinsa. Kone katosi paluumatkalla Walesiin.

Toimittaja David Phelippeaun mukaan Sala kertoi entiselle joukkuetoverille Nicolas Pallois’lle lennon Ranskaan olleen hyvin kuoppainen. Sala sanoikin myös pelkäävänsä turvallisen paluumatkan puolesta.

Cardiff on myös vahvistanut peruuttaneen tiistain harjoitukset Salan huolestuttavan tilanteen takia, kertoo seuran toiminnanjohtaja Ken Choo joukkueen virallisilla nettisivuilla.

– Omistajamme Tan Sri Vincent Tan ja seuran puheenjohtaja Mehmet Dalman ovat hyvin levottomia asian suhteen.

– Aamun ensimmäinen asia oli peruuttaa joukkueen harjoitukset. Pelaajien, henkilökunnan ja koko seuran ajatukset ovat Emilianon ja pilotin kanssa.

– Jatkamme rukoilemista.