Liverpoolin keskikenttämies Emre Canin siirtoa Serie A:n Juventukseen on pidetty jo pitkään selvänä. Ensi kesänä suuntaan tai toiseen luultavasti liikahtava saksalainen pitää kuitenkin mystiikkaa yllä suunnitelmiensa suhteen.

24-vuotias ei suostu tekemään lopullista päätöstä ensi kauden työnantajastaan ennen kesää, mutta sanoo tavoitteiden olevan korkealla.

– Jokainen jalkapalloilija haluaa voittaa isoja mestaruuksia; se on palkinto kovasta työnteosta.

Siirtyminen takaisin kotimaahan ei sekään ole mahdoton ajatus, vaikka Bundesliiga ei enää saakaan Canilta kaikkein suurinta arvostusta.

– Totta kai, miksei sekin vaihtoehto kiinnostaisi minua? Totuuden nimessä on kuitenkin sanottava että sarjan taso on hiipunut viime vuosina. Valioliigan taloudelliset resurssit ovat niin paljon isommat, ja se on pelaajille tärkeää.

– Itseluottamukseni on sillä tasolla, että laatuni riittää pelaamiseen todella isossa seurassa ensi kaudella.

Saksalaislehti Süddeutsche Zeitungille puhunut maajoukkuemies haluaa pitää lausuntonsa mahdollisimman avoimina.

– Minulla menee Englannissa tosi hyvin. Espanjan liiga on myös houkutteleva. Saksassa taktinen pelaaminen vetoaa. Italialainen seurajalkapallo on todella nostanut päätään viime aikoina. Sama pätee Ranskaan, jonka liiga on saavuttanut asemansa yhtenä Euroopan merkittävimmistä. En halua sulkea mitään näistä pois, koska en todella vielä tiedä, miten päätän kesällä.

Lähde: Talksport