Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Emre Can raivostui Manchester Cityn saamasta rangaistuspotkusta, joka hänen mielestään muutti Mestarien liigan puolivälieräottelun suunnan.

Riyad Mahrez tasoitti toisessa osaottelussa pilkulta 1–1:een, ja City eteni lopulta jatkoon yhteislukemin 4–2. Rangaistuspotku tuomittiin entisen Liverpoolin miehen Canin käsivirheestä.

– Koskin palloon ensin päälläni, ja sitten se jotenkin osui käteeni. Säännöt sanovat, ettei se ollut käsivirhe, Can puhisi saksalaisen Skyn haastattelussa.

[readmore from=Manchester-City]

Keskikenttäpelaaja korosti, että tuomio jätti katkeran maun suuhun. Hän nosti esiin myös yhden kiistanalaisen tilanteen aiemmasta kohtaamisesta.

– Maali ryöstettiin meiltä ensimmäisessä osaottelussa. Se satuttaa.

Canin joukkuekaveri Marco Reuskin kommentoi erotuomari Carlos del Cerro Granden käsivirhetuomiota.

– Minun näkökulmastani katsottuna se oli käsivirhe, mutta minulle kerrottiin äsken, että pallo kimposi Emren päästä hänen käteensä. Fifan sääntöjen mukaan se ei silloin ole käsivirhe. Jos niin olisi tapahtunut toisessa päässä, myös me olisimme protestoineet äänekkäästi. On oltava rehellinen. On rehellisesti myönnettävä, että City oli tänään parempi ja fiksumpi.

Lähde: Goal