Monelle yllättäen Englannin MM-kisamiehistöön noussut Ruben Loftus-Cheek sanoo, ettei joukkuetta todellakaan kannata väheksyä ennakoitaessa turnauksen menestyjiä.

Päättyneen kauden Crystal Palacessa lainalla Chelseasta pelannut keskikenttämies uskoo ryhmään, jonka kanssa tällä hetkellä harjoittelee.

– Olisi typerää jättää Englanti pois laskuista kisoissa. Meillä on nuori ja nuorekas ryhmä, jonka lahjakkuus ja asenne ovat pelottavalla tasolla.

22-vuotiaana Loftus-Cheek toki tietää mistä puhuu. Pelaajan itsensä kohdalta nousu Gareth Southgaten joukkueeseen on tarunhohtoinen. Nilkkavamma piti tämän sivussa joulukuusta maaliskuulle saakka, eikä kisamatka näyttänyt millään tavoin todennäköiseltä. Loppukauden näytöt olivat kuitenkin vahvoja.

– Olemme kaikki täällä näyttöjemme ansiosta. Uskon, että tämä on erityinen joukkue: nuori, mutta todella laadukas. Nähdäkseni tämä joukkue on myös tottunut pelaamaan paineiden alla. Suurin osa meistä ei ole pelannut MM-kisoissa aiemmin. Ainakin omalta kohdaltani se vain nostaa intoa; kun nauttii pelaamisesta, pelaa parhaalla tasollaan.

Lähde: Sky Sports