© Kuva: Getty Images

Gareth Southgate ylistää jalkapallon yhdistävää voimaa: ”Englanti on käynyt läpi vaikeita aikoja”

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Englannin maajoukkueen menestys MM-kisoissa on muuttanut ilmapiiriä koko maassa. Se on myös yhdistänyt viime aikoina rikkinäiseksikin repeytynyttä kansakuntaa. Valmentaja Gareth Southgate kiittelee tilannetta, ja sanoo joukkueen tuntevan kotikentän tuen myös Venäjällä.

– Kaikki näkevät, miten ylpeinä pojat kantavat paitaa. Englanti on käynyt läpi vaikeita aikoja, ja yhtenäisyys on ollut koetuksella. Urheilulla, ja erityisesti jalkapallolla, on voima korjata tätä. Tunnemme kaiken kotoa tulevan energian, ja se on erityistä. Olemme etuoikeutettuja.

Myös urheilullisesti asioita ollaan onnistuttu paikkaamaan.

– Meillä on takanamme kärsimyksen täyttämiä aikoja, mitä tulee jalkapalloon. Mutta nyt tämän ryhmän into sekä pelata hyvin, että käyttäytyä samoin… nämä pojat ovat loistavia lähettiläitä maalleen.

Hyvät ajat eivät valmentajan mukaan ole jäämässä poikkeukseksi.

– Nuorten pelaajiemme ydinryhmä vie meitä nyt eteenpäin, ja tulossa on ikäkausijoukkueista nousevaa uutta voimaa. Näillä pelaajilla on uskoa voittamiseen, ja voimaa nostaa meidät vakituisesti pudotuspeleihin, välieriin ja finaaleihin. Kaikki työ noilla tasoilla on loistavaa, mutta on eri asia pystyä suorittamaan huipputasolla myös aikuisena. Nyt meillä on joka tapauksessa loistava sauma siihenkin.

Lähde: The Guardian

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus