Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on valinnut 25 pelaajan ryhmän seuraaviin Uefan Nations Leaguen peleihin.

Joukkueessa on mukana kolme pelaajaa, jotka kutsuttiin Englannin miesten joukkueeseen ensimmäistä kertaa.

Leicesterin James Maddison nousee mukaan alle 21-vuotiaiden joukkueesta. Maddison, 21, on iskenyt kolme osumaa ja antanut kaksi maalisyöttöä seitsemässä Valioliigan ottelussa.

U21-ryhmästä on nostettu mukaan myös Chelsean Mason Mount, joka pelaa tällä kaudella lainalla Mestaruussarjan Derbyssa. Mount, 19, harjoitteli miesten joukkueen kanssa ennen kesän MM-kisoja.

Kolmantena uutena pelaajana mukaan tulee Borussia Dortmundin Jadon Sancho, joka johtaa Saksan Bundesliigan syöttöpörssiä viidellä maaliin johtaneella syötöllä. Sancho, 18, pelasi viime vuonna vielä alle 17-vuotiaiden MM-turnauksessa ja siirtyi samana kesänä Manchester Citystä Dortmundiin.

Chelsean Ross Barkley palaa maajoukkueeseen kahden vuoden tauon jälkeen. Watfordin Nathaniel Chalobah ja Tottenhamin Harry Winks on kutsuttu mukaan loukkaantumistensa jälkeen. Manchester Cityn Raheem Sterlingiltä jäi edelliset maajoukkuepelit väliin selkävamman takia, mutta hän on jälleen mukana.

Englanti kohtaa perjantaina 12. lokakuuta Kroatian Rijekassa ja maanantaina 15. lokakuuta Espanjan Sevillassa.

England

@England
Busy day for Gareth Southgate! 😅

See who he's named in the #ThreeLions squad for our next two #NationsLeague games: the-fa.com/4j2k6j