Englannin päävalmentajan Gareth Southgaten mukaan kolme pelaajaa on vaarassa jäädä paitsi joukkueen toisesta EM-karsintaottelusta Montenegroa vastaan maanantai-iltana.

Southgate suunnitteli avaavansa ottelun samalla kokoonpanolla kuin perjantain 5-0-voitossa Tshekkiä vastaan, mutta Tottenhamin Dele Alli, Liverpoolin Jordan Henderson ja Dortmundin Jadon Sancho ovat kaikki kärsineet lieviä vammoja viikonlopun aikana.

Southgate kuitenkin painottaa, etteivät loukkaantumiset ole järin vakavia.

– On muutama tilanne, jotka meidän täytyy vielä varmistaa. Jordan [Henderson] on yksi niistä. Luulen että tulen tekemään joitain muutoksia [avauskokoonpanoon], virkeys voi parantaa koko joukkuetta. Haluan kuitenkin oikean tasapainon, Southgate kertoi lehdistölle sunnuntaina.

– Meidän on myös tarkistettava Delen tilanne, koska hän on jäänyt paljosta paitsi takareitensä takia. Hendersonin vamma oli jo olemassa kun hän saapui, Sanchon kuntoutuminen menee sen sijaan tiukille. Ei mitään suuria huolenaiheita, mutta haluamme varmistaa että kaikki menee oikein.

Sky Sportsin mukaan sekä Callum Hudson-Odoi että Declan Rice – joukkueen keltanokat – nousisivat maanataina ensimmäistä kertaa Englannin avaukseen.