Englanti voitti lauantai-iltana Bulgarian EM-karsinnoissa Wembleyllä maalein 4-0.

Gareth Southgaten miehistö jatkaa siten puhtaalla pelillä karsintoja. Englanti on voittanut kaikki kolme pelaamaansa EM-karsintaottelua ja johtaa karsintalohkoa pisteen erolla ottelun enemmän pelanneeseen Kosovoon.

Englanti on tehnyt kolmessa karsintaottelussa yhteensä komeat 14 täysosumaa ja on antautunut vain kertaalleen.

Harry Kane viimeisteli kamppailussa hattutempun. Avausmaalissa Kane siirsi pelivälineen Bulgarian verkkoon maalin edestä. Kane iski illan toisen maalinsa pilkulta toisen jakson alussa. Hetkeä myöhemmin Raheem Sterling vastasi isäntien kolmannesta ja 20 minuuttia ennen päätösvihellystä Kane viimeisteli hattutemppunsa rangaistuspotkusta.

Englanti kohtaa EM-karsinnoissa tiistaina Kosovon Wembleyllä.