Englanti on voittanut kaksi viimeistä EM-karsinaotteluaan yhteismaalein 13-0. Harry Kane on iskenyt eilisen hattutemppunsa jälkeen näihin peleihin neljä osumaa. Seitsemässä nyt meneillään olevan karsinnan pelissä maaleja on koossa jo käsittämättömät 11.

Maajoukkueelle tehtyjen maalien määrä on Tottenham-kärjen osalta nyt 31, mikä vie tämän kuudenneksi kaikkien aikojen Englannin maajoukkuetilastoissa. Montenegro-höykytyksen myötä taakse jäivät Frank Lampard, Vivian Woodward, Tom Finney, Alan Shearer ja Nat Lofthouse.

Sky Sports uskoo, että tätä nykyä 26-vuotias Kane saavuttaa ennen pitkää Wayne Rooneyn hallussaan pitämän, kaikkien aikojen Englanti-tykin aseman. Rooney, joka eilen nähtiin Wembleyn lehtereillä, iski urallaan Kolmen leijonan ryhmälle 53 maalia.

Rooneyn lisäksi Kanen edellä maratontaulukossa ovat tällä erää vielä Michael Owen (40), Jimmy Greaves (44), Gary Lineker (48), ja Bobby Charlton (49). Rooney ja Charlton ovat kärjestä ainoat, joille ehti kertyä yli 100 maaottelua. Kanella niitä on nyt tilillään 44.