Eric Dier kiistää José Mourinhon menettäneen Tottenhamin pukukopin luottamuksen. Portugalilaismanageri korvasi syksyllä erotetun Mauricio Pochettinon.

Tottenham hävisi viime viikolla yllättäen vieraissa Sheffield Unitedille. Mestarien liiga paikka-taistelusta pudonnut seura on voittanut koronavirus tauon jälkeen vain yhden ottelun.

Dierin mielestä Spursin kausi on sisältänyt kokonaisuudessaan runsaasti haasteita.

– Minusta se tuntuu hullulta. Olemme olleet yhdessä niin lyhyen ajan. Olemme käyneet läpi olosuhteita, joita kukaan ei voinut ennustaa, Dier selitti beIN Sportsille.

– Valmentajanvaihto kauden puolivälissä, monet loukkaantumiset ja koronaviruspandemia. Meillä on ollut monia esteitä ylitettävänä. Toivomme näiden vaikeuksien tuovan meidät lähemmäksi toisiamme. Tuollaiset kommentit ovat naurettavia.

26-vuotias Dier viihtyy itse Mourinhon alaisuudessa.

– Mourinho tietää, kuinka voi sytyttää liekin sisällään. Haluan voittaa hänen puolesta. Haluan tehdä kaikkeni menestyäkseni hänen alaisuudessaan.

– Hän on erityisen motivoitunut, erityisen intohimoinen pelistä ja voittamisesta. Hänen energiatasonsa ovat päivittäin harjoituksissa korkealla. Nautin todella hänen alaisuudessaan työskentelystä, Dier lisäsi.