Manchester Cityn manageri Pep Guardiola toivoo, että hän onnistuu vakuuttamaan keskuspuolustaja Eric Garcían uuden sopimuksen allekirjoittamisesta hänen epäonnistuneen Barcelona-siirtonsa jälkeen.

García, joka aloitti Manchester Cityn keskiviikkoisen Mestarien liiga -ottelun FC Portoa vastaan, oli lähellä siirtyä Barcelonaan kesän 2020 siirtoikkunassa. Katalonialaisseura teki akatemiakasvatistaan useamman tarjouksen, joista mikään ei kuitenkaan miellyttänyt Cityä.

Garcían sopimus Etihad Stadiumilla umpeutuu kauden 2020-21 jälkeen. 19-vuotias espanjalaistoppari olisi itse halukas siirtymään Camp Noulle, eikä hän ole suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta Manchester Cityn kanssa.

Guardiola ei kuitenkaan ole vielä heittänyt hanskoja tiskiin, sillä hän yrittää yhä saada Garcían jäämään uuden diilin turvin.

[readmore from=Manchester-City]

– Tiedän, että hän halusi lähteä, mutta nyt hän jäi tänne. Ehkä me onnistumme tällä kertaa vakuuttamaan hänet sopimuksen jatkamisesta meidän kanssamme, Guardiola kertoi Manchester Cityn 3-1-voiton jälkeen.

– Hän on kaveri, joka on tasapainoinen niin, niin monessa asiassa. Olemme häneen hyvin tyytyväisiä.

Guardiolalla olisi varmasti käyttöä Garcíalle Manchester Cityn tulevissa otteluissa. Nathan Aké ja Aymeric Laporte ovat tällä hetkellä sairastuvalla ja Portoa vastaan loukkaantunut Fernandinho sivussa 4-6 viikkoa.