Manchester Unitedin pääkykyjenetsijä Marcel Bout nähtiin katsomossa tiistai-illan Mestarien liigan ottelussa Red Bull Salzburg-Liverpool, jonka Pool voitti 2-0 Salzburgissa.

Bout oli vain yksi paikalla olleista kykyjenetsijöistä eli scouteista. Sky Sportsin mukaan Red Bull Arenan katsomossa oli scoutteja jopa 40 eri eurooppalaisseurasta, ja heistä suurin osa oli katsomassa kotijoukkueen 19-vuotiaan hyökkääjälahjakkuuden Erling Braut Hålandin otteita.

Ottelussa 75 minuuttia pelannut Håland on yhdistetty jo useisiin huippuseuroihin koko kauden avauspuolikkaan jatkuneen huippuvireensä ansiosta. Norjalainen on iskenyt huimat 28 maalia itävaltalaisseuralleen 22 pelissä kaikissa kilpailuissa.

Skyn tietojen mukaan Håland harkitsee tällä hetkellä ennen kaikkea siirtoa Salzburgista saman omistajaportaan joukkueeseen, Saksan Bundesliigassa pelaavaan RB Leipzigiin. Bundesliiga olisi iso harppaus eteenpäin Itävallan vastaavasta Hålandille, joka on tehnyt kahdeksan maalia tämän kauden Mestarien liigassa.

Håland on tuttu mies Man Unitedin päävalmentajalle Ole Gunnar Solskjær, joka valmensi 191-senttistä lupausta Moldessa vuosina 2017-18. Siksi ei olisikaan yllättävää, jos Solskjær yrittäisi naarata entistä suojattiaan Manchesteriin.