Ratkaisiko eilinen tulos Erling Braut Hålandin tulevaisuuden? Somessa vitsailtiin: ”Jos et pysty tekemään maalia heitä vastaan, liity heihin”

© Kuva: Getty Images

Moni uumoilee Borussia Dortmundin putoamisen Mestarien liigan pudotuspeleistä merkitsevän sitä, että 20-vuotias maalitykki Erling Braut Håland haluaa vaihtaa seuraa jo ensi kesänä.

Dortmund on jäämässä kokonaan ulos ensi kauden Mestarien liigasta, sillä pelit Saksassa eivät ole sujuneet aivan toivottuun malliin. Norjalainen luonnollisesti haluaisi olla mukana Euroopan tärkeimmässä seurajoukkuekilpailussa.

Håland on yhdistetty lähes kaikkiin Euroopan suurseuroihin. Englantilaisseuroista siirtohuhuissa ovat pyörineet etenkin Manchester United ja Manchester City, joka pudotti Dortmundin ja jota Hålandin isä Alf-Inge Håland aikanaan edusti.

Unitedin etuna puolestaan on se, että joukkueen peräsimessä häärii Hålandin maanmies Ole Gunnar Solskjær. United-legenda Paul Scholes toivoo sen olevan ratkaiseva asia Håland-jahdissa.

– Hänellä on se yhteys Olen kanssa, ja me kaikki tiedämme, kuinka hyvä hän on. Man United etsii epätoivoisesti numero ysiä, puhdasta keskushyökkääjää. Håland olisi täydellinen valinta, tietenkin hän olisi, Scholes kommentoi talkSPORT 2 -kanavalla.

– On muutama muukin nimi, jotka voisivat tehdä sen. On otettava huomioon myös hänen isänsä ja City-yhteys. Se saattaa olla vahva tässä tilanteessa, mutta katsotaan. Sormet ristissä sen suhteen, että jos hän vaihtaa seuraa, hän tulisi Manchesterin punaiselle puolelle.

Squawka nosti Twitterissä esiin mielenkiintoisen yksityiskohdan, Håland on onnistunut tekemään maalin kaikkia Mestarien liigan vastustajia vastaan – paitsi Manchester Cityä.

– Jos et pysty tekemään maalia heitä vastaan, liity heihin, twiitissä vitsailtiin.

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?