Maailman kallein maalivahti, Chelsean Kepa Arrizabalaga, jätettiin kylmästi sivuun Espanjan tulevista MM-karsintaotteluista Kreikkaa ja Georgiaa vastaan.

Kesällä 2018 80 miljoonalla eurolla Chelseaan siirtynyt Kepa on jäänyt kuluvalla kaudella Edouard Mendyn varjoon ja saanut vastuuta vain kahdeksassa ottelussa.

Edellisen kerran 26-vuotias espanjalaisvahti nähtiin Chelsean tolppien välissä helmikuun 15. päivä, jolloin hän torjui joukkueelleen 2-0-kotivoiton Newcastlesta.

Kepan paikan Espanjan maajoukkueessa vei Brightonin ykkösvahti Robert Sánchez, jolle maajoukkuekomennus on uran ensimmäinen.

23-vuotias Sánchez on pelannut tällä kaudella loistavasti Valioliigassa. 17 pelaamassaan ottelussaan hän on pitänyt maalinsa puhtaana kuusi kertaa ja päästänyt selkänsä taakse yhteensä vain 17 maalia. Siitä huolimatta maalintekovaikeuksien kanssa painiva Brighton on Valioliigassa vasta sijalla 16.

Espanjan maajoukkueryhmän maaliskuun MM-karsintaotteluihin näet alla olevasta upotuksesta.

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
🔴 OFICIAL | Esta es la convocatoria de @LUISENRIQUE21 para los tres próximos compromisos internacionales de la @SeFutbol en la Fase de Clasificación para el Campeonato del Mundo de #Catar2022.

#SomosEspaña
#SomosFederación