Chelsean puolustaja Ethan Ampadu myöntää, että hänen lainapestinsä saksalaisessa RB Leipzigissa ei ole sujunut niin kuin hän oli toivonut.

Walesin A-maajoukkueessa yhdeksän kertaa esiintynyt Ampadu, 19, siirtyi Leipzigiin vuoden lainasopimuksella viime kesänä, mutta hän on päässyt tällä kaudella kentälle vain seitsemässä ottelussa. Kaikkiaan vastuuta on tullut 295 minuuttia.

Ampadu siirtyi Chelsean organisaatioon vuonna 2017 Exeter Citystä. Hän on tähän mennessä pelannut lontoolaisseuran edustusjoukkueessa 12 ottelussa.

– Olen ollut ajoittain todella turhautunut, mutta olen oppinut paljon niistä turhautumisista, mikä vain auttaa minua myöhemmin urallani, kertoi Ampadu The Athleticin haastattelussa.

Ampadu (oik.) debytoi Chelsean ykkösmiehistössä syyskuussa 2017. Kuva: Getty Images

– En ole pelannut niin paljon kuin olisin halunnut, mutta mielestäni olen suoriutunut pelaamissani otteluissa kohtuullisen hyvin. Se antaa minulle itseluottamusta, mutta minulla on yhä opittavaa.

– Tämä ei ole mennyt niin hyvin kuin olin toivonut, jos totta puhutaan. Kaikki ei ole mennyt niin kuin halusin. Mutta toivottavasti olen kehittynyt teknisesti ja taktisesti. Olen nyt pelannut toisen managerin alaisuudessa.

– Joten olen oppinut erilaisen tyylin pelata jalkapalloa ja miten jalkapalloa pitäisi pelata toisen managerin mielestä.