Manchester United ja Wolves tekivät tylysti selvää Eurooppa-liigan vastustajistaan torstai-illan päätteeksi – molemmat voittivat ottelunsa 4-0.

Ketsuppipullo aukesi lopulta Manchesterissä

Old Traffordilla United-Alkmaar -ottelun avausjakson jälkeen useamman pelaajan jalkojen oli pakko olla hapoilla – niin kovaa ensimmäisellä 45-minuuttisella mentiin.

Maaleja ei sen aikana nähty, vaikka kumpikin rakenteli useita tilanteita. Viimeistelyssä olisi ollut molemmin puolin varaa, sillä sen paremmin Sergio Romero kuin Marco Bizot eivät huipputorjuntoja tarvinneet. Tilastollisesti ensimmäinen puolikas oli todella tasainen.

Toisella jaksolla sama ravaaminen jatkui. Nyt syntyi kuitenkin myös tulosta. Juan Mata toimitti pallon takakulmalle Ashley Youngille, ja konkari pamautti sen maalin kattoon, kun pelattiin 53. minuuttia. Kyseessä oli 34-vuotiaan kauden ensimmäinen osuma.

Lisää tuli viittä minuuttia myöhemmin, kun Mason Greenwood onnistui Andreas Pereiran pallonriiston jälkeen ohjaamaan välineen oikeaan alakulmaan.

Breakout campaign. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tulokas-konkari -vuorottelu jatkui, kun Jordy Clasie rikkoi boksissa Greenwoodia, ja oli Juan Matan vuoro tehdä maali. Pallo pilkulta oikealle, tilanne 3-0.

Avausjaksolla todella hyvin pelissä ollut Alkmaar romahti täysin, ja Greenwood muutti illan toisella maalillaan tilanteeksi jo 4-0, ottelun 64. minuutilla. Nousu oikealta boksiin, ja pallo vasurilla sisään.

6 - Only Marcus Rashford (13) has scored more goals than Mason Greenwood (6) in all competitions for Manchester United this season. Lethal.

Diogo Jota ilmiliekeissä

Wolves ja Besiktas toistivat osin Man Unitedin ja Alkmaarin kaavaa. Ottelu oli maalittomassa tasatilanteessa aina 58. minuutille. Silloin käynnistyi vain muutamaa hetkeä aiemmin kentälle tulleen Diogo Jotan pitkäkestoinen suonenveto.

Portugalilainen iski pallon turkkilaisvastustajan verkkoon kolmesti 11 minuutissa. Välillä maalinteossa kerkesi osallistua myös Leander Dendoncker.

BBC Sport

@BBCSport
GOAL! Wolves 4-0 Besiktas.

Unbelievable. The substitute has his hat-trick. It's taken Diogo Jota 12 minutes to net three times! Incredible stuff!

Live: bbc.in/38x6IGo
#UEL

Merkkipaaluja rytisi kasaan kerralla.

3 - Diogo Jota has scored @Wolves' first hat-trick in major European competition in 48 years, becoming the first player since Derek Dougan did so against Académica de Coimbra in the UEFA Cup in September 1971. Hero.

3 - Diogo Jota is the first player to score a hat-trick after coming on as a substitute in the Europa League since Steven Gerrard for Liverpool against Napoli in November 2010. Hungry.

Manchester United voitti lohkonsa Arsenalin tapaan. Myös Wolves näytti tekevän saman, mutta edes murskavoitto ei auttanut, kun Braga samaan aikaan löi Slovan Bratislavan vieraissa. Kaikki englantilaisseurat jatkavat joka tapauksessa pudotuspeleihin.