Everton on halukas hankkimaan sekä Kurt Zouman että André Gomesin pysyvästi tänä kesänä, manageri Marco Silva on vahvistanut.

Chelseasta lainattu Zouma ja Barcelonasta lainattu Gomes ovat kumpikin ansainneet paikan Evertonin avauskokoonpanosta kuluneen kauden aikana. Silva uskoo että kaksikon hankkiminen pysyvillä sopimuksilla veisi liverpoolilaisseuraa eteenpäin.

– Jos voimme pitää meidän avauskokoonpanomme [ensi kesän yli], se olisi erittäin tärkeää. Kurt ja André ovat kaksi huippuluokan pelaajaa, kannattajamme rakastavat heitä, Silva kertoi Sky Sportsille perjantain Burnley-voiton jälkeen.

– Kaikki ei kuitenkaan ole meidän käsissämme, heillä on heidän omat seuransa, ja meidän on sen jälkeen katsottava myös muita pelipaikkoja. Mutta seuramme omistaja on yhä kunnianhimoinen, hän haluaa että kasvamme seurana, mutta teemme asioita oikealla tavalla, askel askeleelta.

Everton on tällä hetkellä kahdeksantena Valioliigassa. Silva on myös puhunut joukkueen tavoitteesta pelata ensi kaudella Euroopassa.