The Timesin mukaan Everton on lähestynyt sekä Napolin nykyistä päävalmentajaa Carlo Ancelottia että entistä Tottenham-manageria Mauricio Pochettinoa, tarjoten kummallekin paikkaa Marco Silvan seuraajana.

Ancelottin tulevaisuus Napolin peräsimessä on vaakalaudalla heikon alkukauden takia. 60-vuotias tähtimanageri on voittanut valmennusuransa aikana kolme Mestarien liiga -pystiä, menestyen myös Englannissa. Italialaisvalmentaja johdatti Chelsean Valioliigan ja FA Cupin mestaruuteen kaudella 2009-10.

Everton on ottanut yhteyden myös Pochettinoon, joka sai potkut Tottenhamista marraskuun lopulla. Argentiinalaisluotsia pidettiin suosikkina Bayern Münchenin uudeksi päävalmentajaksi, mutta Bildin mukaan neuvottelut osapuolten välillä ovat kaatuneet.

Christian Falk

@cfbayern
Exclusive: Mauricio Pochettino will not become coach of @FCBayern. the argentinian is not one of the candidates for the bosses @BILD_Sport @SPORTBILD @SpursOfficial

Ancelotti ja Pochettino eivät luonnollisesti ole yksin Evertonin kohdelistalla. Timesin mukaan seura on harkinnut uudeksi managerikseen myös Shanghai SIPG:n Vitor Pereiraa, Evertonin ja Manchester Unitedin entistä käskyttäjää David Moyesia, entistä Valencia-valmentajaa Marcelinoa sekä Ajaxin Erik ten Hagia.

Evertonin peräsimessä toimii väliaikaisesti ykkösjoukkueen valmentaja Duncan Ferguson. Sinipaidat kohtaavat lauantaina Chelsean Valioliigan 16. ottelukierroksella.