Jürgen Klopp kuullessaan Carlo Ancelottin tulosta naapuriin: ”Uhhh” – Merseysiden derby lauantaina

© Kuva: Getty Images

Valioliiga palaa lauantaina ryminällä; edessä on Manchester Cityn ja Arsenalin kohtaamisen lisäksi muun muassa Merseysiden derby.

Jo iltapäivällä vastakkain Goodison Parkilla asettuvat Everton ja Liverpool lähtevät paikallisvääntöön vähän normaaleista poikkeavista askelmerkeistä. Toffees johtaa Valioliigaa puhtaalla pelillä, kun taas Liverpool on ehtinyt jo hävitä kertaalleen.

Vieraiden Jürgen Klopp ehti managereista ensin puhumaan lauantai-iltapäivän näytelmästä.

– Ei ole koskaan ollut salaisuus, mitä ajattelen (Evertonin manageri) Carlo Ancelottista. En voisi kunnioittaa häntä enempää. Upea ihminen.

Saksalainen suitsutti naapuriaan lähes kaikesta.

– Kun kuulin että Ancelotti ottaa Evertonin komentoonsa, ajattelin että ”Uhhh, seuraava kunnon vastustaja jonoon”. He tekivät loistavia kauppoja kesällä, ja löysivät juuri oikeat pelaajat vahvistamaan joukkuetta, joka oli melko hyvä jo valmiiksi.

Maajoukkuedebyyttinsä juuri tehnyt hyökkääjä nousi erityisesti esiin Kloppin puheessa.

Dominic Calvert-Lewin. Odotin hänen ottavan merkittäviä askeleita parin vuoden aikana, ja juuri niin hän teki. Hänellä on kaikkea, mitä huippukärjeltä vaaditaan; kokoa, liikkuvuutta, nopeutta, intohimoa, teknistä taitoa… hän on hyvä viimeistelemään niin päällään, kuin kummallakin jalallaan. Nyt myös molemmilla laidoilla on huippuluokan pelurit, Richarlison ja James.

Lähde: BBC


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!