Everton-hyökkääjä Richarlison ja vahvasti Liverpoolin kaupungin punaista väriä edelleen tunnustava, nykyisin Sky Sportsilla kommenttaattorin virkaa toimittava Jamie Carragher kävivät yön ja aamun tunteina viestinvaihtoa Twitterissä.

Entisen Liverpool-pakin koko ketjun käynnistänyttä viestiä oltaisiin tuskin laajalti noteerattu, ellei siinä mainittu brasilalainen olisi yöllä postannut vastaustaan.

– Carra, pese suusi ennen kuin puhut minusta ja Evertonista. En kunnioita sinua, Richarlison kirjoitti ja lisäsi painotukseksi painokkaan emojin.

Richarlison Andrade

@richarlison97
@Carra23 wash your mouth before you talk about me and everton and I don't respect you 💩

Reaktio johtui Carragherin aiemmasta tweetistä.

– Puheessa Richarlisonin kaatumisesta ei ole mitenkään kyse puolueellisuudesta. Jokaisessa Evertonin pelissä kolme neljäsosaa hänen kaatumisistaan näyttää siltä kuin kyse olisi isosta loukkaantumisesta. Sitten hän vain nousee ylös.

Richarlisonin vastauksen saatuaan Carragher reagoi kuin kravattiaan oikaisten, virnistäen nykyisen positionsa suojista.

– Oikeastaan pidän tästä. Jos Twitter olisi ollut olemassa omina peliaikoinani, olisin vaatinut kommentaattoreita tilille usein!

Jamie Carragher

@Carra23
I actually quite like this, if Twitter was about when I was a player I’m sure I would’ve called pundits out quite a lot!!

Richarlison Andrade

@richarlison97
@Carra23 wash your mouth before you talk about me and everton and I don't respect you 💩