King Power Stadiumilla ratkottiin pikkupakkasessa FA Cupin viimeinen välieräpaikka. Pitkällisen vääntämisen jälkeen sen nappasi Chelsea lukemin 1-2.

Ottelun avausjakson luonne oli selkeä; Chelsea rakensi ja piti palloa, Leicester iski vastaan. Näytti pitkään siltä että tauolle mennään maalittomassa tilanteessa, kunnes Riyad Mahrez jäi isäntien hyökkäyksessä täysin yksin ja menetti pallon. Nyt oli Chelsean vuoro iskeä vastaan, ja siinä onnistuttiin.

Willian ja Álvaro Morata juoksivat karkuun Leicester-puolustajilta, ja espanjalainen sai viimein maalittoman putkensa poikki. Pallo oikeaan takanurkkaan ohi Kasper Schmeichelin, 0-1.

Kyseessä oli Moratan ensimmäinen osuma FA Cupissa – ja myös ensimmäinen vuonna 2018.

SPORF

@Sporf
BREAKING: Álvaro Morata has scored a goal. 😳⚽️

This is not a drill. 🚨

Ottelun jatkuessa pitkään 0-1-lukemissa, ja Leicesterin hyökkäysten tyrehtyessä jatkuvasti, alkoi peli näyttää ratkenneelta. 15 minuuttia ennen täyttä aikaa iski kuitenkin Kettujen kaikki kaikessa, Jamie Vardy. Pallo pomppi maalin edustalla pitkään, ensin laukoi kahdesti Vicente Iborra, kimmokkeesta pallo Vardylle. Willy Caballero ei pystynyt sitä liimaamaan, ja kolmas yritys upposi argentiinalaisvahdin käsien kautta verkkoon.

Leicesterin maalista saama uusi into sen paremmin kuin Moratan viime hetkien yrityskään eivät tuoneet ratkaisua, vaan mentiin jatkoajalle.

Leicester City

@LCFC
Into extra-time we go, with the the game finely balanced at 1️⃣-1️⃣...

Match Centre 📻 leic.it/2FJo6ww

#LeiChe

Ottelussa tutun varmasti aiemmin esiintynyt Shcmeichel teki pahan virheen minuuttia ennen ensimmäisen jatkoerän päättymistä. Tanskalaisvahti lähti pitkälle vastaan, mutta ajoitti liikkensä täysin väärin. Willianin tilalle jatko-ottelun alussa vaihdettu Pedro pääsi nostamaan pallon yli veskarin, 1-2.