Chelsea kaatoi Leicesterin sunnuntaina FA Cupin puolivälierässä lukemin 1-0. Voittomaalin iski Ross Barkley toisella jaksolla.

Chelsea FC

@ChelseaFC
𝗦𝗘𝗠𝗜-𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗦, 𝗛𝗘𝗥𝗘 𝗪𝗘 𝗖𝗢𝗠𝗘! 🔥

#LEICHE

Leicester hallitsi avausjaksoa, mutta aivan huippupaikoille sen pääseminen oli vaikeaa. Avausjakson paras paikka osui Christian Pulisicille, mutta Kasper Schmeichel venyi upeaan torjuntaan.

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard teki puoliajalla kolme vaihtoa, ja vierasjoukkue pääsi muutoksilla paremmin peliin mukaan.

Ottelun 63. minuutilla vaihdosta kentälle tullut Barkley iski vieraat johtoon Willianin komeasta keskityksestä.

3 - Ross Barkley has scored three of his four goals in all competitions this season in the FA Cup; those three goals (four FA Cup games) are as many as he netted in 16 appearances in the FA Cup prior to 2019-20. Deft. #EmiratesFACup

Leicester-toppari Caglar Soyunculla oli lopussa vielä huippupaikka tasoittaa ottelu, mutta turkkilaisen pusku suuntautui kuitenkin yli maalin.

Chelsea on voittanut kaikki kolme otteluaan koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Leicester sen sijaan ei ole voittanut yhtään kolmesta pelaamastaan ottelusta. Valioliigassa se on pelannut kaksi tasapeliä (Watfordia ja Brightonia vastaan).

FA Cupin välieriin ovat tiensä Chelsean lisäksi raivanneet jo Arsenal sekä Manchester United. Newcastle ja Manchester City ratkaisevat neljännen välieräpaikan kohtalon vielä sunnuntai-iltana.