Kakkosliigassa pelaava Cheltenham taisteli urhoollisesti Manchester Cityä vastaan FA Cupin neljännellä kierroksella lauantaina. Se meni kamppailussa johtoon 59. minuutilla, ja oli pitkään kiinni jatkopaikassa.

City käänsi kuitenkin kamppailun itselleen viimeisen kymmenen minuutin aikana. Phil Foden tasoitti kamppailun 81. minuutilla, ja Gabriel Jesus iski voitto-osuman kolme minuuttia myöhemmin.

Brasilialaiskärjen osumasta puhutaan varmasti ottelun jälkeen, sillä hidastusten perusteella tilanne saattoi olla paitsio. VAR-tarkastusta ei ollut käytössä, joten siitä ei ollut tällä kertaa apua ottelun tuomaristolle.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Ruthless from Gabriel Jesus 💥

#EmiratesFACup @ManCity

Mikäli maali ei näy, voit katsoa sen tästä.

Espanjalaislaituri Ferran Torres iski loppulukemat 1-3 taululle vielä kamppailun lisäajalla.

Manchesterilaiset kohtaavat viidennellä kierroksella vieraskentällä Mestaruussarjassa pelaavan Swansean.