Valioliigan toinen ottelukierros potkaistaan käyntiin tänä lauantaina.

Kuten jokaisella Fantasy Premier League -managerilla tässä vaiheessa, myös sinulla on käytettävissäsi yksi ilmainen vaihto ennen viikonlopun ensimmäistä peliä.

Käyttääksesi sen fiksusti, olemme listanneet viisi vahvaa nimeä toiselle ottelukierrokselle.

LUE MYÖS: Tuottaako Alissonin loukkaantuminen päänvaivaa? – Tässä viisi vahvaa ehdokasta Liverpool-vahdin tilalle

Anthony Martial, Man United – £7.6m

Anthony Martial. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 7
Seuraavan kierroksen vastustaja: Wolves (vieras)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 90%

Manchester United avasi valioliigakautensa murskaavalla 4-0-voitolla Chelseasta. Preseasoninkin aikana vakuuttanut Anthony Martial vastasi Unitedin toisesta maalista, mikä luonnollisesti herätti FPL-managereiden huomion. Keskikenttäpelaajaksi merkattu ranskalaislaituri näyttäisi olevan yksi Ole Gunnar Solskjærin tärkeimmistä hyökkääjistä tällä kaudella, joten hän voi olla erittäin kannattava hankinta näinkin alhaiseen hintaan.

Moni vaihtoi Martialin sisään heti ensimmäisen peliviikon jälkeen, minkä takia hänen hintansa on ehtinyt jo nousta £0.1m verran. Unitedilla on luvassa lupaavannäköisiä otteluita, joten vahvasti alkaneet maalikarkelot voivat jatkua vielä pitkään.

Teemu Pukki, Norwich – £6.5m

Teemu Pukki. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 7
Seuraavan kierroksen vastustaja: Newcastle (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 100%

Suomalaiskärki Teemu Pukki yllätti monet avatessaan maalihanansa Valioliigassa kauden ensimmäisessä ottelussa Liverpoolin kivenkovaa puolustusta vastaan. Emiliano Buendian (£6.0m) syötön näppärästi viimeistellyt hyökkääjä on noussut fantastisen suorituksensa myötä yhdeksi toisen kierroksen kiinnostavimmista vaihtoehdoista. Vain £6.5m maksava Pukki kohtaa avausottelunsa hävinneen Newcastlen Norwichin kotiavauksessa tänä lauantaina. Pukki Party voi hyvinkin pärähtää taas silloin käyntiin, kenties jopa useamman osuman voimin.

Sadio Mané, Liverpool – £11.5m

Sadio Mané. Kuva: Getty Image

Viime kierroksen pisteet: 1
Seuraavan kierroksen vastustaja: Southampton (vieras)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 100%

Liverpool avasi valioliigakautensa vakuuttavalla 4-1-voitolla Norwichia vastaan. Joukkueen tähtihyökkääjä Sadio Mané aloitti silloin penkiltä, mutta murtautui avaukseen keskiviikon Super Cup -ottelussa. Mané paukutti kaksi maalia Chelsean verkkoon, jonka jälkeen hänet nimettiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Senegalilaishyökkääjä tuli rankkareille venyneessä kamppailussa myös jatkoajalla vaihtoon, mikä vihjaakin siitä, että hän tulee olemaan lauantaina avauksessa kun Liverpool matkustaa Manén entisen seuran vieraaksi Southamptonin kotinurmelle.

Pierre-Emerick Aubameyang – £11.0m

Pierre-Emerick Aubameyang. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 6
Seuraavan kierroksen vastustaja: Burnley (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 100%

Arsenal avasi kautensa niukalla mutta tärkeällä voitolla Newcastlesta. Ottelun ainokaisesta vastasi Tykkimiesten kovin tykkimies Pierre-Emerick Aubameyang, joka kantaa erittäin viehättävää maalitilastoa Burnleya vastaan. Aubameyang on tehnyt viimeisessä kolmessa ottelussaan yhteensä kuusi maalia Burnleyn verkkoon. Alexandre Lacazetten (£9.5m) odotetaan myös palaavan punapaitojen avaukseen lisäämään tulitukea gabonilaiskärjelle. Arsenal isännöi Sean Dychen miehistöä lauantain iltapäiväottelussa.

Holly Shand

@HollyShand
🔴 Aubameyang 🆚 Burnley

17/18 (H): ⚽️⚽️🅰️
18/19 (H): ⚽️⚽️
18/19 (A): ⚽️⚽️

Gameweek 2 Captain...?!

Sergio Agüero – £12.0m

Sergio Agüero. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 5
Seuraavan kierroksen vastustaja: Tottenham (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 80%

Manchester City -manageri Pep Guardiola yllätti monet Valioliigan avauskierroksella heittäessään Gabriel Jesusin avaukseen West Hamia vastaan. Myös Community Shieldin huippuottelussa isommille minuuteille päässyt brassikärki tulee kuitenkin tiettävästi aloittamaan penkiltä tänä lauantaina, kun City isännöi Tottenhamia Etihadilla.

Agüero, joka maalasi viime viikonloppuna pilkulta, on tunnetusti parhaimmillaan ”TOP6-joukkueita” vastaan, ja tulee aiheuttamaan reilusti ongelmia Tottenhamin puolustukselle Cityn kotiavauksessa. £12.0m voi olla paljon pyydetty, mutta Agüero jos joku voi maksaa sen sinulle takaisin.

Muista myös osallistua Valioliiga.comin FPL-sarjaan ja ryhdy taisteluun huippupalkinnoista! Liity ilmaiseksi:

Valioliiga.comin Klassinen Liiga
Koodi: m7hk36 / liitä se tähän / linkki sarjataulukkoon

Fantasy Premier Leaguen virallinen puhelinsovellus:
Play-kauppa / App-store