FPL: Heung-Min Son kolmeksi otteluksi sivuun – kenet valita tilalle?

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin tähtihyökkääjä Heung-min Son on määrätty kolmen ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Tapaninpäivän Valioliiga-kierros lähestyy, eikä Sonin hinta tule pysymään entisellään. Fantasy Premier Leaguessa hänen tilalle kannattaa siis kaavailla laadukas korvaaja, nopeasti.

Tässä kolme vahvaa ehdokasta Sonin (£10.0m) tilalle kaikkia jouluruuhkan otteluita silmällä pitäen.

Kevin De Bruyne – £10.4m

Kevin De Bruyne on huikeassa vireessä. Kuva: Getty Images

GW18 pisteet: 4
Form: 7.3
Tulevat ottelut: Wolves (v), Sheffield United (K), Everton (K)

Kevin De Bruyne on jälleen elämänsä vireessä. Hän on ollut viime viikkojen aikana Manchester Cityn kenties tärkein ja vaarallisin pelaaja. Belgialaistähti nettosi peräti 19 pistettä Arsenalia vastaan, jonka jälkeen hän syötti yhden maalin Manchester Cityn 3-1-voitossa Leicesteristä. De Bruynellä on kasassa jo 120 pistettä – puolet enemmän kuin koko viime kauden FPL:ssä!

Mohamed Salah – £12.2m

Mohamed Salah valittiin MM-turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Kuva: Getty Images

GW18 pisteet: N/A
Form: 6.4
Tulevat ottelut: Leicester (v), Wolves (K), Sheffield United (K)

Liverpool palaa Valioliiga-kentille menestyksekkään MM-turnauksen jälkeen, ja egyptiläislaituri Mohamed Salah voi olla se juuri oikea mies Sonin tilalle. Salah on ollut viimeisessä kahdessa pelaamassaan sarjaottelussa lähes pysäyttämätön. Kolmen kaapin ja yhden maalisyötön myötä hän on kerännyt peräti 29 pistettä Tapaninpäivän Leicester-kamppailun alla. Salah on hieman Sonia kalliimpi keskikentän vahvistus, mutta jos sinulta löytyy pankista hieman ylimääräistä, suosittelemme vähintäänkin harkitsemaan häntä.

Dele Alli – £8.8m

Son ulos, Alli sisään? Kuva: Getty Images

GW18 pisteet: 1
Form: 6.8
Tulevat ottelut: Brighton (K), Norwich (v), Southampton (v)

Koko Tottenhamin joukkue tuntui alisuoriutuneen Chelseaa vastaan sunnuntain Lontoon derbyssä, eikä Dele Alli ollut poikkeus. Englantilaispelaajan edelliset ottelut ovat kuitenkin osoittaneet, että hänessä on reilusti potentiaalia maaleilla ja syötöille. José Mourinhon saavuttua Spursin peräsimeen Alli on kerännyt vakuuttavat 41 pistettä kuudesta pelistä. Tottenhamin seuraavat kolme ottelua ovat kaikki FPL:n vaikeusastearviolta vihreitä kakkosia, eli ei siis välttämättä kannata etsiä Sonin korvaajaa liian kaukaa.

Eetu Ikola
Twitter: @eetuikola