Frank Lampard myönsi karun totuuden: Eden Hazardin korvaaminen on ”mahdotonta”

© Kuva: Getty Images

Frank Lampardin ura Chelsean peräsimessä ei saanut toivottua alkua, kun Manchester United niittasi sinipaidat peräti 4-0-lukemin Valioliigan avauskierroksella.

Nyt Lampardilla on edessään entistä isompi testi, kun sinipaidat matkustavat Istanbuliin UEFA Super Cupin loppuottelua varten, missä vastaan asettuu Liverpool.

Lampardilta kysyttiin ottelun alla Real Madridiin siirtyneen Eden Hazardin korvaamisesta Chelsean joukkueessa. Englantilaisluotsi, joka pelasi kaksi vuotta Hazardin rinnalla Stamford Bridgellä, on myöntänyt sen olevan mahdotonta.

– Olin Eden Hazardin suuri fani. Pelasinkin hänen kanssaan. Minusta hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Ja viime kaudella, sekä hänen muina kausina Chelseassa, hän oli joukkueen luovin pelaaja maalien ja maalisyöttöjen suhteen. Ja hän oli johtaja, Lampard kertoi lehdistölle Evening Standardin mukaan.

– Häntä ei voi korvata yksilöllisesti. Se on hyvin paljolti mahdotonta.

Lampard luottaa kuitenkin joukkueeseensa ja vertaa Hazardin menettämistä Didier Drogban ja John Terryn jättämiin aukkoihin.

– Hyvä uutinen on – ja meidän on vain pysyttävä kärsivällisinä tämän kanssa – että meillä on ryhmä kokeneita sekä nuoria pelaajia, joilla on nyt tilaisuus nousta esiin.

– Koska kyllä, meiltä puuttuu hurja määrä maalisyöttöjä ja maaleja [Hazardin lähdettyä], se on varmaa, mutta vastaus on, että joukkueena meidän on löydettävä keino jatkaa eteenpäin.

– Chelsean tasoinen seura tulee aina jatkamaan eteenpäin. Eden Hazard, John Terry, Didier Drogba ja niin edelleen. Pelaajat siirtyvät eteenpäin ja sen jälkeen vastuu on seuraavilla pelaajilla, seuraavalla managerilla.

Kertoimet ottelulleManchester City - Chelsea23.11.2019