Chelsean ja Manchester Unitedin entinen manageri José Mourinho teki eilen sunnuntaina debyyttinsä Sky Sportsin asiantuntijana.

Mourinholla oli luonnollisesti paljon sanottavaa kun hänen entiset seuransa ottivat yhteen avauskierroksen huippuottelussa. Manchester United vei Old Traffordilla voiton murskaavin 4-0-lukemin.

Ottelun jälkeen Mourinho ihmetteli Chelsean uuden managerin Frank Lampardin pelaajavalintoja. Portugalilaisen mielestä 19-vuotias Mason Mount, 23-vuotias Andreas Christensen ja 21-vuotias Tammy Abraham eivät tarjonneet tarpeeksi ”näin suuressa ottelussa”.

Mourinhon mielestä Lampardin olisi pitänyt asettaa ”kokeneemmat pelaajat” kuten Olivier Giroud, Marcos Alonso ja N’Golo Kanté avaukseen, vaikka he eivätkään olisi olleet vielä täysin pelikunnossa.

– Hän ei pitänyt Mason Mountin suorituksesta? Sanoiko hän Mason Mount?, Lampard vastasi selkeästi pöyristyneenä.

Nizaar Kinsella

@NizaarKinsella
Mason Mount's Chelsea debut:
- 2 Shots
- 2 On target
- 4 key passes
- 7 crosses
- 81.6% pass accuracy
#CFC #MUNCHE #MUFC

– En voi raahata ketään sairastuvalta ja käskeä pelaamaan, olivat he sitten kokeneempia tai ei. Ne pelaajat joita peluutimme tänään, ja jotka tulivat penkiltä, olivat ne pelaajat jotka meillä oli käytettävissä.

– Minun ei tarvitse olla kovinkaan huolisani siitä mitä muut – asiantuntijat – sanovat, mutta mikä on selvää on se että tämä on se joukkue mikä meillä on ja minulla on kova luotto siihen.

– Olimme selkeästi parempi joukkue 45-60 minuuttia, mutta teimme yksilövirheitä mitkä johtivat neljään maaliin viidestä laukauksesta. Se on karu totuus.

Chelsea kohtaa seuraavassa valioliigaottelussaan Leicesterin Stamford Bridgellä. Sitä ennen Lampardilla on kuitenkin edessään entistä kovempi testi, kun sinipaidat ottavat Liverpoolin kanssa yhteen UEFA Super Cupin finaalissa keskiviikkona.

Lähde: The Telegraph