Valioliigassa on sunnuntai-iltana kahden suurseuran kohtaaminen, kun Liverpool ja Chelsea iskevät yhteen kello 18.30 alkavassa ottelussa. Pelistä on lupa odottaa mielenkiintoista, jos Chelsean hyökkääjä Tammy Abrahamia on uskominen.

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard analysoi seuran kotisivuilla illan vastustajaa. Muun muassa Mohamed Salah, Lampardin vanha pelikaveri Chelseasta, on yksi managerin odottamista vastustajista.

− Valitettavasti ”Mo” ei onnistunut täällä (Chelseassa), mutta lähtö Italiaan ja palaaminen sieltä Valioliigaan supertähtenä kertoo hänestä paljon, Lampard kehui Salahia.

Lampard kommentoi myös Salahin ja Sadio Manén runsaan kolmen viikon takaista eripuraa, kun pelaajat hermostuivat toisilleen Burnleyta vastaan pelatussa ottelussa. Salah ja Mané turhautuivat toisiinsa, kun peliväline ei vaihtanut omistajaa kyllin epäitsekkäästi.

− He ovat kilpailullisia ja molemmat haluavat tehdä maaleja. He ovat todella kunnianhimoisia, ja pidän siitä, Lampard sanoi Liverpoolin afrikkalaispelaajista.