Chelsean manageri Frank Lampard on vahvistanut, että seuran tavoitteena on pidentää esimerkiksi Olivier Giroud’n ja Willianin sopimuksia, jos kausi saadaan uudelleen käyntiin.

Joidenkin Chelsean pelaajien sopimukset ovat päättymässä kesäkuun lopussa. Keskeytynyt valioliigakausi tulee lähes varmasti venymään heinäkuun puolelle, minkä takia seurojen on päästävä tiettyjen yksilöiden kanssa yhteisymmärrykseen lyhyistä jatkosopimuksista.

Valioliigan seurat ovat sopineet, että ne saavat solmia kauden loppuun asti kestäviä jatkosopimuksia pelaajille, joiden nykyinen sopimus on päättymässä 30. kesäkuuta tänä vuonna. Willianin ja Giroud’n lisäksi Pedron, Marco van Ginkelin ja Willy Caballeron sopimukset ovat lähestymässä päätöstään.

Olivier Giroud, Willian ja Pedro onnistuivat kaikki maalinteossa Chelsean viimeisessä ottelussa ennen kauden keskeytymistä. Kuva: Getty Images

Lampard on kertonut Sky Sportsin haastattelussa, että hän haluaa pitää joukkueensa kasassa kauden loppuun saakka.

– Se on yhä epävarmaa, saammeko kauden uudelleen käyntiin. Meillä on isoja pelaajia [joiden sopimukset ovat päättymässä] joten se on tietysti asia, minkä me aiomme ottaa huolellisesti tarkkailuun, Lampard kertoi.

– Ne joiden sopimukset on loppumassa, ovat kaikki olleet mahtavia palvelijoita tälle seuralle, ja heillä kaikilla on paljon tunteita tätä seuraa kohtaan.

[readmore from=Chelsea]

– Totta kai he tulevat olemaan huolissaan itsestään, ottaen huomioon minkälaista harjoittelu on nyt ja minkälainen pre-season tulee olemaan. He haluavat varmuuden siitä, että he tulevat olemaan kunnossa.

– Toivottavasti me löydämme yhteisymmärryksen, jotta he voivat jäädä meidän luoksemme. Olisi hienoa pitää joukkue samanlaisena koko kauden ylitse, mutta meidän on katsottava miten se toimii.

Useiden lähteiden mukaan Chelsea on jo pidentänyt Giroud’n diiliä kesään 2021 asti. Lontoolaisseura ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut kyseistä sopimusuutista.