Chelsean keskikenttäpelaaja Mateo Kovačić uskoo, että Frank Lampard on juuri oikea valmentaja korjaamaan hänen suurimman heikkoutensa: maalintekotaidon.

Kroatian maajoukkuemies ei onnistunut tekemään yhtäkään maalia hänen debyyttikautensa aikana Chelseassa. Tällä kaudella osumia on syntynyt sentään kaksi kappaletta; yksi Valencian ja yksi Evertonin verkkoon.

Kovačić on tehny koko uransa aikana vain 21 maalia 367 ottelussa seuratasolla. 26-vuotiaan toiveena olisi kuitenkin parantaa maalintekotaitojaan Lampardin alaisuudessa, joka teki pelaajauransa aikana peräti 211 maalia Chelsean paidassa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Meillä oli melko hyvä vuosi Maurizio Sarrin alaisuudessa. Voitimme Eurooppa-liigan, mutta lopulta hän lähti ja Frank Lampard tuli joukkueeseen, Kovačić kertoi Instagram-livessä Goalille.

– Sanoisin, että jo ensimmäisestä hetkestä lähtien, fiilis joukkueessa oli hyvä. Pidin siitä, millä tavalla hän treenasi meitä, se oli todella kovaa treeniä. Pidin hänen luonteestaan ja siitä, miten hän puhui joukkueelle.

– Uskon, että voin oppia häneltä todella paljon, koska kaikki ne asiat mitä minulta vielä puuttuu – taito tehdä maaleja ja olla suoraviivaisempi – Lampard hallitsi ne peliuransa aikana ilmiömäisesti. Joten hän on mahtava manageri, mahtava persoona, ja uskon että voin oppia häneltä hyvin paljon.