Chelsea kaatoi sunnuntaina FA Cupin välierissä Leicesterin lukemin 1-0. Lontoolaisten voittomaalin iski Ross Barkley. Lue lisää ottelusta tästä!

Chelsean peliesitys ei vakuuttanut avausjaksolla, vaan Leicester hallitsi kenttätapahtumia. Chelsean manageri Frank Lampard teki puoliajalla peräti kolme vaihtoa.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Triple Chelsea change at the break!

⬅️ James
➡️ Azpilicueta

⬅️ Gilmour
➡️ Barkley

⬅️ Mount
➡️ Kovacic

🦊 0-0 🔵 [46'] #LEICHE

Toisella puoliajalla Chelsea paransi peliään vaihtojen myötä. Penkiltä kentälle tuli myös ottelun ainokaisen maalin iskenyt Barkley.

– Tulos on hyvä, ja välieriin pääseminen on hienoa. Voitimme, vaikka emme pelanneet kovin hyvin. Olen kuitenkin luonnollisesti tyytyväinen lopputulokseen, Lampard sanoi ottelun jälkeen lehdistölle.

Englantilaismanageri kommentoi myös puoliajan kolmea vaihtoaan. Lampard otti kentältä pois kolme nuorta pelaajaa.

– Se oli heille opettavainen kokemus [viitaten vaihtoihin]. Olisin voinut tehdä enemmänkin vaihtoja, tai ottaa joitain muita pelaajia pois kentältä. En syytä heitä. Heistä tulee vielä huippupelaajia tälle seuralle, ja he tekevät mahtavat pelaajaurat [viitaten Reece Jamesiin, Mason Mountiin ja Billy Gilmouriin], Lampard jatkoi.

– Mutta jos jotain pitää tehdä, niin silloin teen sen. Tämä oli sellainen peli, että muutoksia oli tehtävä. Pelaajat ottivat sen hyvin vastaan, Lampard päätti.

Lähde: BBC