Frank Lampard sai potkut Chelsean peräsimestä tammikuussa. Lontoolaisseuran valioliigakausi ei ollut sujunut suunnitelmien mukaan ja Mestarien liigan paikka oli karkaamassa käsistä. Lampardin tilalle palkattiin Thomas Tuchel.

Lampardin kokemukset valmentamisesta ovat vielä vähäiset. Hän otti Chelsean komentoonsa kesällä 2019. Ennen sitä hän ehti toimia Mestaruusarjassa Derbyn managerina yhden vuoden. Lampardin upea pelaajaura päättyi vasta vuonna 2017.

Lampardin aikana vähälle vastuulle jääneen keskikenttäpelaajan Jorginhon mukaan englantilainen ei ollut vielä valmis Chelsean päävalmentajaksi.

– Olen avoin tässä asiassa. Uskon, että kun hän on seuralegenda, hän missasi muutamia tärkeitä askeleita ennen siirtymistä isoon seuraan. Hän tuli seuraan, jossa hän on legenda, ilman kokemusta muista seuroista. Jos olen rehellinen, niin mielestäni hän tuli liian aikaisin, eikä hän ollut valmis tuohon hommaan tällä tasolla, italialainen totesi ESPN:lle.

Saksalaismanageri Tuchelin alaisuudessa Jorginho on saanut selkeästi enemmän peliaikaa, joten italialainen tuskin on kovin harmissaan Lampardin potkuista.

Lähde: Goal