Frank Lampard harkitsee paluuta managerin töihin, ja kertoo saaneensa imartelevia tarjouksia. Mikään niistä ei vielä ole ollut tammikuussa lähtöpassit Chelseasta saaneelle ex-keskikenttäpelaajalle ”se oikea”.

– Viimeisten kuuden viikon tai kahden kuukauden aikana minulle on tarjottu mahdollisuuksia, jotka ovat olleet houkuttelevia, mutta eivät täysin toivomiani, 42-vuotias sanoo Sky Sportsin mukaan.

Huhuissa Lampardia on viety ainakin Celticiiin, Crystal Palaceen, ja Aidy Boothroydin tilalle Englannin alle 21-vuotiaiden ruoriin. Pudotus Bluesista oli kova, mutta ei odottamaton.

– Ei kukaan halua menettää työtään, eikä joutua sivuun rakastamansa asian parista. Tähän työhön ryhtyessään on kuitenkin tiedettävä, että näin tulee käymään huolimatta siitä miten hyvä itse uskoo olevansa, tai millaisissa puitteissa työskentelee.

Oli jonkin asteinen julkinen salaisuus, että Lampard pyrki nappaamaan Declan Ricen West Hamista takaisin tämän juniorina edustamaan Chelseaan.

– Kun näkee hänen pelaavan Englannin A-maajoukkuessa, tajuaa pian ettei voi kuvitella Englannin A-maajoukkuetta ilman häntä. On Englannin onni, että hän on täällä, ja West Hamin onni, että hän pelaa heille.

– Hän on johtaja, jolla on edessään isoja asioita. On yleisessä tiedossa, miten paljon häntä arvostan. Siirto Chelseaan ei onnistunut useitten syiden yhdistelmän vuoksi. Ymmärrettävästi myös West Ham tajuaa, millainen pelaaja heillä on käsissään.

Lampardin peliura teki hänestä yhden Englannin historiaan jäävistä keskikenttäpelaajista. Samoin kuin Ricen nousu nyt, myös Lampardin ura käynnistyi West Hamista.