Tottenham haluaa hankkia Southamptonin maalivahdin Fraser Forsterin kirittämään ykköstorjujaansa Hugo Lloris’ta ensi kaudeksi, kertoo Athletic.

Englannin A-maajoukkueessa kuudesti esiintyneen Forsterin, 34, ja Southamptonin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä hän ole Athleticin mukaan solmimassa uutta diiliä Saintsin kanssa.

Tottenhamin kakkosvahti tällä kaudella on ollut Atalantasta lainattu Pierluigi Gollini, mutta Spurs haluaa korvata hänet homegrown-pelaajalla. Valioliiga-seurat saavat nimetä enintään 25 pelaajaa liigajoukkueisiinsa, mutta alle 21-vuotiaita pelaajia ei lasketa mukaan kyseiseen enimmäismäärään. Noista 25 pelaajasta vähintään kahdeksan pitää olla homegrown-pelaajia.

Forster on pelannut Southamptonissa 161 ottelua siirryttyään seuraan Celticistä vuonna 2014. Hän aloitti kuluvan kauden Saintsin kakkosvahtina, mutta hän on saanut runsaasti peliaikaa Alex McCarthyn loukattua takareitensä joulukuussa. McCarthy palasi tolppien väliin viime tiistaina Liverpoolia vastaan, eikä Forster ollut lainkaan mukana kokoonpanossa.

Forsterin odotetaan olevan sivussa myös tänään, sunnuntaina, Valioliigan päätöskierroksella Leicesteriä vastaan. Athleticin mukaan hän hyvästeli joukkuekaverinsa jo torstaina.