Manchester Unitediin tänä kesänä Shahtar Donetskista hankittu Fred kerää kehuja uusilta seurakavereiltaan. Brasilialainen debytoi Valioliigassa perjantai-illan 2–1-voittopelissä Leicesteriä vastaan.

Fred, 25, herätti huomiota aktiivisella pelaamisellaan. Yleisö osoitti keskikenttäpelaajalle suosiota seisaaltaan, kun tämä tuli 76. minuutilla vaihtoon.

– Mielestäni hänellä on suoraviivainen pelitapa – hän menee ylöspäin. Ryhmälle, meille kaikille, on tärkeätä oppia tuntemaan hänet paremmin, chileläishyökkääjä Alexis Sánchez sanoo Unitedin verkkosivuilla.

– Hän on ollut meillä lyhyen aikaa, mutta jo nyt voi nähdä, että hän on pelaaja, joka haluaa voittaa ja saavuttaa asioita. Hän lähti MM-lopputurnaukseen, ja hänestä tulee tärkeä lisä joukkueeseen.

Pelinumeroa 17 kantavan Fredin rinnalla keskikentällä pelasivat maailmanmestari Paul Pogba ja läpimurtoa Old Traffordilla tavoitteleva Andreas Pereira.

– Fred tuli sisään ja onnistui loistavasti ensimmäisessä pelissään. Kyse on hänen ensimmäisestä pelistään, ja silloin tietää, että on sopeuduttava. Se ei ole helppoa. Hän teki mahtavaa työtä voitossa, Pogba kommentoi.