Man Unitedin 52 miljoonan punnan kesähankinta sai tarjouksen myös Man Cityltä – siirtyi Old Traffordille José Mourinhon takia

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Manchester Unitediin kesällä Šah’tar Donetskista siirtynyt Fred, 25, myöntää saaneensa tarjouksen myös Manchester Cityltä. City lähestyi keskikenttäpelaajaa jo tämän vuoden alussa.

– Se on totta. Sain tarjouksen heiltä ja puhuin jopa meidän naapurimme riveissä pelaavien Brasilian maajoukkuekavereideni kanssa, 52 miljoonalla punnalla brasilialainen sanoo FourFourTwo-lehden haastattelussa.

– He yrittivät taivutella minut siirtymään sinne, mutta loppujen lopuksi niin ei tapahtunut. Sitten tuli kesä, ja kuten sanoin, sain muita tarjouksia – muun muassa Unitedilta. Päätin nopeasti, että se on minulle oikea siirto.

Tällä kaudella yhden maalin tehnyt Fred kertoo, että Old Traffordille siirtymisen taustalla oli ennen muuta mahdollisuus päästä työskentelemään manageri José Mourinhon kanssa.

– Mourinho on huippuammattilainen, ja jokainen pelaaja haluaa tehdä töitä tuollaisen voittajan kanssa. Opin häneltä asioita, se on varmaa. Hän voi olla aika tiukka, mutta se kuuluu hänen toimenkuvaansa. Kentän ulkopuolella hän on myös ystävällinen ja hauska, ja vitsailee kanssamme pukuhuoneessa. José oli ratkaisevassa roolissa päätöksessäni siirtyä Manchester Unitediin, ja olen kiitollinen siitä, että hän on kiinnostunut pelaamisestani.

City ja United iskevät yhteen tulevana viikonloppuna Valioliigan huippuottelussa.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden