Arsenal-legenda lyttäsi täysin Manchester Unitedin Fredin: ”Siitä on tulossa vitsi, kun hän saa pallon”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin surkea alkukausi sai sunnuntaina jatkoa, kun joukkue hävisi Newcastlelle lukemin 0-1. Man United on onnistunut voittamaan vain kaksi valioliigaottelua kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen.

Yksi eniten kritiikkiä alkukaudesta saaneista United-pelaajista on keskikenttäpelaaja Fred. Brasilialainen saapui joukkueeseen viime kesänä Shakhtar Donetskista 52 miljoonan punnan siirrolla.

Arsenalin entinen puolustaja Martin Keown antoi todella rajua kritiikkiä Fredille, kun hän puhui Match of the daylle sunnuntain ottelun jälkeen.

– Fredistä on tulossa aivan vitsi, kun hän saa pallon. Hänen pitäisi pystyä kontrolloimaan ja syöttämään palloa.

Keown on myös sitä mieltä, että Unitedin keskikentän heikkous vaikuttaa suoraan hyökkääjä Marcus Rashfordin pelaamiseen.

– He (Manchester United) ovat alkaneet pelaamaan pitkiä palloja Rashfordille, ja olen pahoillani hänen puolestaan, koska hänen saamansa pallot ovat niin surkeita. Toki myös hänen pitäisi suoriutua paremmin, Keown päättää.

Myös entinen Newcastlen huippuhyökkääjä Alan Shearer antoi kritiikkiä Man Unitedille ja Rashfordille.

– Tämä on surkein Man United, mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Mietin, miten he ovat ohjeistaneet häntä (Rashford). Hän ei liiku boksiin, hän tekee puolustamisen aivan liian helpoksi vastustajan puolustajille.

Man Unitedin urakka ei ainakaan helpotu maaottelutauon jälkeen, kun vastaan asettuu kaikki ottelunsa tämän kauden Valioliigassa voittanut Liverpool.