Freddie Ljungberg on vaatinut selkeyttä Arsenalin manageritilanteeseen seuran johtoportaalta. Ruotsalaisvalmentaja ei mielestään pysty kääntämään Tykkimiesten kurssia hänen nykyisellä valmennustiimillään.

Ljungberg, joka otti Arsenalista ohjat Unai Emeryn potkujen jälkeen, sai apulaisekseen akatemiavalmentaja Per Mertesackerin. Suurin osa seuran valmennusjoukoista kuitenkin poistui Emeryn mukana, mikä on tuottanut hankaluuksia Ljungbergille.

– Seura on kertonut, että minun on odotettava heidän päätöstä, eli ei, en voi tehdä juuri nyt mitään [valmennusjoukkojen hyväksi]. Minulla on Per, mutta hän on samalla akatemian manageri, mutta hän auttaa minua valmentamisessa, Ljungberg kertoi The Telegraphille.

[readmore from=Arsenal]

– Seura on sanonut, että kun he tekevät päätöksen, se on siinä, tai minä olen tietysti lähdössä, tai sitten me voimme tehdä jotain henkilökunnalle. Mutta kaikki riippuu seurasta, Ljungberg pohti.

– Minun on hyvin hankala sanoa [mikä Arsenalille sopisi parhaiten]. Jos katsot sitä henkilöä (Emeryä), joka oli täällä aiemmin, hänellä oli paljon henkilökuntaa ja ehkä minulla ei ole niin paljoa. Joten jatkaminen samalla tavalla kuukausia ja kuukausia, se ei ole helppoa. Mutta se on täysin seuran harteilla.

Arsenal isännöi sunnuntaina Manchester Cityä Valioliigan 17. ottelukierroksella.