Arsenalin väliaikaisena managerina Unai Emeryn marraskuisista potkuista saakka toiminut Fredrik Ljungberg on ruotsalaisen Sportal.se-sivuston mukaan siirtymässä kotimaansa Ruotsin jättiseuran Malmö FF:n päävalmentajaksi. Sivuston mukaan seura ja Ljungberg ovat olleet yhteydessä keskenään.

Ljungberg on Arsenalin puikoissa vielä tänään parhaillaan käynnissä olevassa ottelussa Evertonia vastaan. Sen jälkeen hänen roolinsa seurassa on vielä auki.

Arsenal ilmoitti perjantaina pestanneensa uudeksi managerikseen Mikel Artetan Manchester Citystä. Arsenalin entinen kapteeni Arteta sanoi perjantaina saatuaan lehdistöltä kysymyksen Ljungbergin tulevaisuuden roolista seurassa, että hänen on istuttava alas Ljungbergin kanssa ja keskusteltava seikoista kunnolla.

Malmö tarvitsee uuden päävalmentajan, sillä edellinen luotsi Uwe Rösler irtisanoutui pestistään hiljattain siitä huolimatta, että joukkue ylsi upeasti jatkopaikkaan Eurooppa-liigassa. Ljungbergin uskotaan olevan yksi saksalaisen potentiaalinen korvaajaehdokas.

Siirtoa saattaisi edesauttaa Malmön sijainti. Se sijaitsee noin 1,5 tunnin automatkan päässä Halmstadista eli Ljungbergin kasvattiseuran Halmstad BK:n kotikaupungista, jossa Ljungbergin uskotaan viihtyvän erinomaisesti. Sen lisäksi entisellä huippupelaajalla on hyvät välit Malmön urheilutoimenjohtajaan Daniel Anderssoniin.