Nouseeko Fulham mestarivalmentajan opeilla? ”Kotona on alettava voittaa”

© Kuva: Getty Images

Fulham nousi pienen tauon jälkeen jälleen Valioliigaan täksi kaudeksi. Slavisa Jokanovicin valmennuksessa Maestaruussarjan puolella tähdeksi ehti nousta muun muassa juniorikomeetta Ryan Sessegnon.

Seura panosti liigapaluuseen tekemällä tukun hintaviakin hankintoja, joten odotukset olivat korkealla. Tulos on kuitenkin jäänyt tulematta, ja niinpä viime viikolla Jokanovic sai lähteä – tilalle palkattiin Leicesterin sensaatiomaiseen mestaruuteen muutama kausi sitten valmentanut Claudio Ranieri. Nyt olisi ison ryhtiliikkeen aika; näillä satsauksilla Mökkiläisten kannattajien on lupa odottaa nousua pois liigan pohjalta.

Niin kentän, kuin valmennuksen puolella kokenut jyrä Stuart Pearce näkee avaimen uuteen tulemiseen olevan piilotettuna näkyville, Craven Cottagelle.

– Kotona on alettava voittaa. Jos haluaa pysyä sarjassa, kotikentällä on tultava tulosta, Pearce latoo Sky Sportsilla.

Kesän aikana Fulham käytti kolmanneksi eniten rahaa koko Valioliigassa. Sisään tuli nimiä kuten Andre Schurrle, Jean-Michel Seri ja Alfie Mawson.

– Se tapa, jolla he pelasivat viime kaudella, ja se rahamäärä, jonka he käyttivät, nosti odotukset pilviin. Tom Cairney oli loistava, samoin Sessegnon ja Ryan Fredericks (joka siirtyi kesällä West Hamiin). Uusien pelaajien on nyt sopeuduttava, eikä se ole helppoa, Pearce jatkaa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)