Everton on The Telegraphin mukaan lähempänä Gabriel Magalhaesin hankintaa kuin Chelsea ja Arsenal, jotka ovat myös osoittaneet vahvaa kiinnostusta LOSC Lillen nuoresta brassipuolustajasta.

Everton teki hiljattain hyväksytyn tarjouksen Gabrielista, jonka uskotaan maksavan liverpoolilaisseuralle noin 30 miljoonaa puntaa. Sopimusneuvotteluiden uskotaan käynnistyvän heti kuluvan kauden päättymisen jälkeen.

Gabrielin seuraavasta seurasta on ollut paljon erilaista tietoa eri lähteissä. Eurosportin mukaan Chelsea siirtyi siirtokilvan etusijalle 31 miljoonan punnan tarjouksella viime viikonloppuna. Sky Sports on puolestaan pitänyt Evertonia pelaajan todennäköisempänä päämääränä alusta alkaen, mainiten myös Tottenhamin olevan hänestä kiinnostunut.

Carlo Ancelotti haluaa vahvistaa alakertaansa 22-vuotiaalla keskuspuolustajalla, joka tulee taistelemaan avauksen paikasta yhdessä Yerry Minan, Mason Holgaten ja Michael Keanen kanssa.

Gabriel on jäänyt paitsi vain yhdestä Lillen ottelusta lokakuun alun jälkeen, pelaten yhteensä 24 ottelua Ranskan pääsarjassa tällä kaudella. Hän on auttanut Christophe Galtierin joukkueen Ligue 1:n neljännelle sijalle, tähyillen nyt siirtoa Valioliiga-kentille.