Tottenham hakee jättimäistä siirtoa siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

The Times kertoo, että seuran puheenjohtaja Daniel Levy on matkustanut Madridiin neuvottelemaan Real Madrid -pomo Florentino Pérezin kanssa Gareth Balen siirrosta. Lehden saamien tietojen mukaan Spursin sisällä uskotaan, että neuvottelut ehditään saada tämän päivän aikana maaliin.

Yksi merkittävä haaste siirron tiellä on Balen sopimus, joka takaa walesilaiselle tällä hetkellä 500 000 punnan viikkotulot. Tottenhamissa Bale joutuisi todennäköisesti tyytymään merkittävästi pienempiin ansioihin.

30-vuotias Bale pelasi Tottenhamissa kaudet 2007-13, kunnes siirtyi 101 miljoonan euron kaupassa Real Madridiin. Tällä kaudella Bale on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 15 ottelua ja iskenyt tehot 3+2.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane kiisti huhut lehdistötilaisuudessa, joka on tämän jutun kirjoitushetkellä yhä käynnissä.

Pelkkä Balen siirto olisi melkoinen jytky siirtoikkunan viimeiselle päivälle, mutta lehtitietojen mukaan Spurs hakee toistakin suhteellisen isoa kalaa hyökkäykseensä. Lehtitietojen mukaan Tottenham pyrkii hankkimaan myös Olivier Giroud’n Chelseasta.

33-vuotias Giroud on hyvin mahdollisesti siirtymässä tämän päivän aikana johonkin, mutta seura on vielä auki. Vahvimmin miehen perässä on ollut italialainen Internazionale, mutta myös esimerkiksi Newcastle.

Jalkapallotoimittaja Kristof Terreur kirjoittaa Twitterissä, että hänen tietojensa mukaan Chelsea päästää Giroud’n Tottenhamiin, kunhan seura onnistuu hankkimaan jonkun hyökkääjän tilalle. Dries Mertens ei Terreurin mukaan tule kysymykseen.

Kristof Terreur

@kristofterreur
Chelsea will allow Olivier Giroud to go to Spurs, but at the moment not before they have signed a striker. Napoli not keen on selling Dries Mertens - it was a clear ‘no’. Some deadline drama ahead? #cfc