Gareth Balen paluu Tottenhamiin (lainalle Real Madridista) herätti joissain piireissä suuria toiveita.

Manageri José Mourinho on luonnollisesti jo useaan otteeseen käyttänyt walesilaista välineenä Realin piikittelyyn, vaikka ei olekaan tästä aivan odotettua tehoa toistaiseksi saanut irti. Bale ei ole pelannut vielä ainuttakaan täyttä ottelua – minuutteja on yhteensä seitsemässä ottelussa kertynyt kaikkiaan 369.

Aikonaan Tottenham-hyökkäyksessä samaan aikaan Balen kanssa työskennellyt Darren Bent ei jaksa uskoa 31-vuotiaan kykenevän enää ihmeisiin.

– Paluu on asteittainen prosessi, mutta samaan aikaan on muistettava että kyse on vain kauden mittaisesta lainasta, talkSPORTin kommenttaattorina toimiva Bent sanoi.

– Minusta kyse on vain siitä, miten kauan Mourinho vielä jaksaa odottaa, ennen kuin toteaa että tämä ei toimi. Paljon puhutaan, miten Bale sitä, Bale tätä, kun pääsee takaisin kuntoon. Tähän mennessä nähdyn perusteella hän ei ole lähellekään se sama pelaaja, jonka muistamme.

Ennuste ei paljoa valoa sisällään pidä.

– Hän ei ole pelannut tasaisesti kolmeen vuoteen, ja on kärsinyt myös isoista loukkaantumisista. ”Se” Bale ei välttämättä palaa enää koskaan.