José Mourinho hehkuttaa Gareth Balea: ”Missään vaiheessa ei tuntunut, että minun täytyy vaihtaa hänet”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin luotsi José Mourinho hehkutti Gareth Balea maanantai-illan Wycombe-voiton jälkeen. Walesilainen onnistui maalinteossa, kun Spurs voitti FA Cupin neljännen kierroksen vieraspelin 4–1-lukemin.

Pienistä loukkaantumisista kärsinyt Bale pelasi täydet 90 minuuttia ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän palasi Tottenhamin miehistöön syyskuussa. Mourinho luonnehti miehen esitystä hyväksi.

– Hyvää liikettä, joitakin yksi vastaan yksi -tilanteita, vastustajan ohittamista, vastustajan haastamista, tilanteiden luomista. Tietysti maalin tekeminen, portugalilainen summasi Daily Mailin mukaan.

– Sen lisäksi minusta ei missään vaiheessa tuntunut siltä, etteikö hän pystyisi pelaamaan 90:tä minuuttia. Minusta ei missään vaiheessa tuntunut, että minun täytyy vaihtaa hänet. Se on hyvä asia.

Wycombe pelaa sarjaporrasta alempana Mestaruussarjassa, mutta Mourinhon mielestä taso on hyvä ja joukkueet kilpailukykyisiä.

– Aggressio on korkea ja intensiteetti hyvä, joten olen tyytyväinen.

Real Madridista lainalla oleva Bale on pelannut Valioliigassa vasta neljä ottelua tällä kaudella. Hän on saanut tililleen yli 45 minuuttia vain kertaalleen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.