José Mourinho on vastannut siirtopuheisiin, joiden mukaan Tottenham ei aikoisi pidentää Gareth Balen lainasopimusta tai hankkia häntä pysyvästi itselleen kuluvan kauden jälkeen.

Real Madridista lainatun Balen sopimus Tottenhamin kanssa ulottuu ensi kesään saakka.

Marraskuun alusta lähtien 31-vuotias laitahyökkääjä on saanut vain 45 minuutin verran vastuuta Valioliigassa, minkä vuoksi paluuta Real Madridiin pidetään todennäköisenä.

Mourinho on kuitenkin puuttunut Balen ympärillä pyörineisiin siirtohuhuihin todennut, ettei walesilaishyökkääjän tulevaisuudesta ole keskusteltu Tottenhamissa vielä ”sekuntiakaan”.

– Gareth on meidän lainapelaajamme kauden loppuun saakka, Mourinho totesi perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Puhumme Garethista itsestä, Tottenhamista ja Real Madridista. Mutta, voin luvata teille, ettemme ole keskustelleet tästä sekuntiakaan.

[readmore from=Jose-Mourinho]

Portugalilaisluotsin tärkein tavoite tällä hetkellä on saada Bale täyteen iskuun ja suoriutumaan paremmin.

– Hän saapui loukkaantuneena ja oli sivussa ensimmäisen kuukauden. Eurooppa-liiga-ottelut auttoivat häntä pelikunnon löytämisessä, mutta taso Valioliigassa on täysin eri kuin siellä, Mourinho jatkoi.

– Tämä ei ole helppo prosessi. Kaikki tietävät, etteivät ihmiset Madridissa päästäneet häntä helpolla viimeisen parin kauden aikana, joten koitetaan saada hänen parhaat puolensa esiin nyt – askel kerrallaan.