Viikko ennen jouluaattoa erotetun José Mourinhon tilalle astunut Ole Gunnar Solskjær on tehnyt erinomaista työtä Manchester Unitedin peräsimessä.

United on voittanut Solskjærin alaisuudessa kaikki viisi pelaamaansa ottelua, keräten 12 pistettä Valioliigassa ja edeten FA Cupissa sen neljännelle kierrokselle.

Manchester United on kuitenkin halukas hankkimaan ensi kaudeksi täysin uuden managerin.

Tottenham-manageri Mauricio Pochettinoa ollaan jo pitkään huhuiltu Solskjærin seuraajaksi, mutta United pelkää argentiinalaisen jäävän Lontooseen.

Telegraphin mukaan manchesterilaisseura onkin täten punninnut muita vaihtoehtoja, kääntäen katseensa kohti Englannin maajoukkuevalmentaja Gareth Southgateen.

Southgaten saavutukset kesän MM-kisoissa ja usko nuoriin pelaajiin tekevät hänestä jännittävän vaihtoehdon Unitedin uudeksi manageriksi.

48-vuotiaalla Southgatella on kuitenkin tuore sopimus Englannin jalkapalloliiton kanssa, joka on voimassa aina vuoden 2022 MM-kisoihin saakka. Hän ei myöskään ole valmentanut seuratasolla nyt yhdeksään vuoteen.

Unitedin kerrotaan olevan myös yhä kiinnostunut Zinédine Zidanesta, joka on yhä ilman seuraa lähdettyään Real Madridista kesällä 2018.

Solskjærillakin on toki vielä loppukausi aikaa vakuuttaa United-pomot ja säästää heidät uuden managerin luotsaamiselta.

Tänä sunnuntaina on norjalaismanagerin ensimmäinen todellinen näytön paikka, kun United matkustaa Wembleylle Pochettinon valmentaman Tottenhamin vieraaksi Valioliigan 22. kierroksella.

Voitto Spursista veisi manchesterilaiset tasapisteisiin viidennellä sijalla olevan Arsenalin kanssa. Tottenham sen sijaan nousisi voiton myötä sarjataulukossa toiseksi.