Englanti ja Kosovo kohtaavat sunnuntaina EM-karsintaottelussa. Englannilta on ottelusta sivussa ainakin Liverpool-kaksikko Joe Gomez ja Jordan Henderson. Sen sijaan Raheem Sterling palaa kehiin oltuaa yhden ottelun ajan hyllytettynä.

Lue lisää hyllytyksestä tästä.

Englanti on jo varmistanut paikkansa ensi kesän EM-lopputurnauksessa. Joukkueen päävalmentaja Gareth Southgate kertoi BBC:lle, että Gomezille tekee varmaan ihan hyvää mennä kotiin muutamaksi päiväksi. Hänen loukkaantumisensa ei ole vakava.

– Mielestäni nyt oli hyvä hetki hänelle (Gomez) mennä kotiin pariksi päiväksi. Hän on ihan kunnossa. Hän sai perjantain harjoituksissa iskun polveensa, mutta se ei ole vakavaa, Southgate kertoi.

Southgate kertoi myös, että aiemmin yhteen ottaneiden Gomezin ja Sterlingin välit ovat kunnossa, ja episodi voidaan unohtaa. Gomez sai torstain Montenegro-ottelussa kuulla Englannin omilta kannattajilta buuauksia katsomosta. Sterling twiittasi välittömästi ottelun jälkeen asiasta, ja puolusti Gomezia.

Raheem Sterling

@sterling7
To all the @England fans, I wanted to leave things at it was but tonight I have to speak again : it was hard for me to see my team mate get booed for something that was my fault. Joe hasn’t done anything wrong & for me to see someone who keeps his head down and work hard..

– Mielestäni Raheemin twiitti päätti kokonaan heidän välisen tapauksen, Southgate päätti.