Ex-kapteeni Gary Neville uskoo, että Romelu Lukaku, Juan Mata ja Marouane Fellaini eivät sovi Manchester Unitedin tilapäisluotsi Ole Gunnar Solskjærin pelisysteemiin.

Kaikki kolme puuttuivat Unitedin avauskokoonpanosta viime sunnuntain Tottenham-ottelussa. Manageri José Mourinhon lähdön jälkeen lähes täysin kuvasta kadonnut Fellaini ei mahtunut edes vaihtopenkille.

– Kun katsoo Ole Gunnar Solskjærin tekemisiä, hän on jättänyt Lukakun sivuun, hän on jättänyt Matan sivuun suurimman osan ajasta. Se ei ole arvostelua noita pelaajia kohtaan, mutta he hidastavat hyökkäyksiä, Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Neville kertoo.

– He ovat kaksi pelaajaa, jotka voivat mahdollisesti tuoda jotakin lisää penkiltä, mutta he eivät voi pelata tällä nopeudella. He eivät pysty tekemään samanlaisia liikkeitä kuin (Anthony) Martial, (Jesse) Lingard, (Marcus Rashford) ja (Paul) Pogba. He eivät pysty siihen, jos heillä ei ole fyysisiä ominaisuuksia siihen.

Sky Sportsin ja talkSPORTin juontajan Jim Whiten mukaan Fellaini saattaa olla lähdössä, sillä norjalainen ei ole tyytyväinen belgialaisen asenteeseen.

– Ymmärrykseni mukaan hän voi lähteä tämän siirtoikkunan aikana, samoin Scott McTominay, mutta on selvää, että Fellaini – ja etenkin Fellaini – on lainatulla ajalla, White kommentoi.

Solskjærin alku Unitedin luotsina on ollut vakuuttava, sillä tilille on tullut kuusi peräkkäistä voittoa. Seuraava mahdollisuus putken pidentämiseen on ensi lauantaina, kun vieraaksi Old Traffordille saapuu Brighton.

Lähteet: Mirror ja Manchester Evening News